dijous, 14 de juny del 2012

Coneixes Fish Sounds? Escolta la seva maqueta!

Esteu preparats per a la final del Brot 2012 de demà divendres, a partir de les 21:00 hs? De les 7 bandes finalistes, només una obtindrà com a premi un import de 600 euros bescanviable, entre d'altres, per la gravació i edició d'una maqueta!

Coneixeu ja què en va sortir, a partir dels premis de l'any passat? A banda de Cálido Home, el Brot 2011 va tenir també un grup guanyador en la categoria de 12 a 17 anys. En aquest cas, la banda que va obtenir com a premi la gravació d'una maqueta va ser Fish Sounds!

Aquest grup rocker, nascut el 2009 i format actualment per en Tivi (guitarra solista i veu), en Barbero (baix i segones veus), l'Huguet (guitarra acustica i veus), en Carlitos (bateria), en Puig (guitarra solista i rítmica), la Maria (saxòfon) i l'Albert (al piano), van donar forma a una maqueta de quatre temes (tres dels quals inèdits fins llavors) que podeu escoltar a la seva plana web.

Us animem també a seguir-los i descarregar gratuïtament la seva música des de la seva pàgina de facebook! No en perdeu el rastre; de ben segur arribaran lluny!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada