dijous, 18 d’abril del 2013

Sense Sal passa a la final del Brot!!

L'Espai Jove Boca Nord va ser testimoni, el passat divendres 12 d'abril, d'un concert amb música ben diversa. Quatre bandes van participar al concert: Barbott, Sense Sal, Trast i Vintage.

El veredicte del jurat va ser d'allò més complicat. La proposta musical de Trast destacava per ser un directe molt enèrgic i optimista. Per altra banda, van considerar que Vintage és un grup amb molta projecció i potencial. Destacaven també molt positivament la bona tècnica i la qualitat de les composicions de Barbott. I pel que fa als Sense Sal, consideraven que és una proposta de gran qualitat instrumental i amb arranjaments molt ben treballats.

Tot i així, només una banda podia passar a la gran Final del Brot del 15 de juny i finalment aquesta va ser Sense Sal! Enhorabona!!




Aquest proper dissabte, a partir de les 19 hs, no us perdeu l'emissió d'aquest concert i l'entrevista al grup guanyador per Boca Ràdio! Ho podreu escoltar sintonitzant el dial 90.1 de la FM i per Internet a www.bocaradio.org (ja sigui en directe o posteriorment via podcast).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada